Paino 81,2kg. Iltasyömiset 4-5 päivää viikosta poissa ja loppuinakin varsin kohtuullisia. Sellaisia ahmimis-, I can't stop this- ja mitä vielä kaapista löytyisi- kohtauksia ei ole tullut.

Olen vihdoinkin rauhassa tämän asian kanssa. Rauhassa painoni ja laihduttamisen kanssa. Olen nyt oikeasti etsimässä minulle sopivaa (syömis)elämäntapaa koko loppu elämäkseni ja katson mihin painoni asettuu kun sen löydän. Korjaan rauhassa ja kiireettä yhden asian kerrallaan. Painolla ei ole muuta väliä, kunhan se ei nouse.

Aion nyt tammikuuhun asti jatkaa vielä tätä iltasyämiskontrollikoulua. Pyrin siihen, että iltasyömistä olisi vain yhtenä päivänä viikossa. Tammikuussa mietin mihin asiaan halaun kiinnittää seuraaviksi 3 kuukaudeksi huomioni. Vaihtoehtoja on monia: Lisää kasviksia aterioille, turhat välipalat päivältä pois, lisää liikuntaa, säännölliset atrie välit, lautasmalli, hyvät proteiinit. No mietin sitä sitten. Sinne asti blogini elää varmaan hiljaiseloa, ellei painossa tapahdu jotain järkyttäviä muutoksia.

Hyvää joulua ja Onnellista Uutta vuotta siis kaikille.