Jostain luin, että niiden asioiden eteen joita ihminen oikeasti haluaa, on ihminen valmis tekemään mitä tahansa. En aivan allekirjoita väittämää. Haluaisin ajatella, että en esimerkiksi ole valmis tappamaan kovin monen asian vuoksi. Mutta muistan kyllä elämästäni hetkiä, kun motivaatio on ollut kohdillaan.

Pikku tyttönä olisin halunnut hevosen. Jos olisin sellaisen saanut vaikkapa seisomalla joka päivä tunnin päälläni, niin olisin varmasti seissyt. Niin paljon sitä halusin.

Viime keväänä halusin valmistua yliopistosta. Halusin sitä niin paljon, että puskin ne viimeiset vaikeimmat tentit ja niihin lukemisen läpi, vaikka oli univelkaa ja vaikeuksia järjestää lukuaikaa.

Nyt täytyy saada samanlainen motivaatio päälle tämän laihdutuksen kanssa. Minä HALUAN LAIHTUA. Ja sen eteen on nyt selkeästi nähtävä vaivaa. Minun täytyy laihtua jo terveydellisistä syistä.

Paino tänään 74,5kg.

Onnistuin eilen olemaan illan syömättä. Ei ollut edes vaikeaa. Oli riittävästi tekemistä. Muutamia sellaisia hetkiä tuli, että nyt olisi kiva syödä. Mutta pääsin niistä yli juomalla tuopillisen vettä. Yllättäen ei myöskään ollut nälkä. Ehkäpä se iltasyömiseni on tosiaan tapa. Kahdeksam maissa kävin piirtämässä hymiön 100-päivän haaste ruudukkooni. Sen jälkeen ei tullut enää yhtään syömismielitekoa, olinhan saanut sen hymiön. Tuota pitää käyttää useamminkin. Kun olen syönyt riittävästi käyn piirtämässä sen hymiön. Niin karvasta olisi mennä sottamaan yli, jotta on yksi syy lisää pysyä kurissa. Päivän tavoitteena on saada tänäänkin illalla piirtää hymiö :)