Tänään vihdoin talo taas "vain" oman perheen hallinassa ja pääsin toteuttamaan pahoja tapojani juoksennalla vaa'alle alasti heti aamupissan jälkeen. Vaaka näyttä 74,1kg (makes me very happy). Kuukautiset tulivat ja menivät, joten nyt olen jälleen "kuivassa" painossa.

Laihdutusvauhti ei ole vastannut sitä mitä toivoin. Kuitenkin 1,5 kg alusta on  lähtenyt, kiinteytymistä omiin silmiin havaittavissa ja punttisalilla menee jo isommilla painoilla kuin aluksi. Joten tyytyväinen olen.

Tällä viikolla liikunnat ovat sujuneet hyvin. Ma kuntosalia, ti ratsastus, ke siivous, pe spinning. Perjantain spinning jälkeen oli maailman suurin nälkä, johon tulikin sitten vedettyä 100g jugurttirusinoita ja lasi kaakaota. Ei hyvä, muttei kovin pahakaan. Ei jäänyt syömiskierre päälle.

Tortaina oli työkeikka. Sielläkin sain pidettyä söymiset hallinnassa. Itseasiassa ennätys hyvin. Söin vain jugurtin ja yhden mehun. Ja muistin juoda paljon vettä.

Tänään nyyttärit leikkipuistossa. Siellä pidän syömiskurin yllä. Piste. Ei ole mitään syytä ahmia tai ördätä.

Nyt ei olisi enää paha matka seuraavaan palkintoonkaan. Seuraava palkintopainohan on 73,5 kg. Silloin voisin uuditaa meikkisalkkuni. Tai sitten se salaattilinko... Meikkisalkun uuditus houkuttaa tietysti enemmän, joten taidan tähdätä siihen. Onhan silloin kuitenkin jo 2kg lähtenyt :))