• Paino tänään 74,4kg
  • BMI 26,7 kg/m2
  • Pudotettavaa jäljellä: 4,7 kg (tavoite BMI 25.0)

Ensimmäisellä VLCD viikolla paino tippui 1,7kg. Varsinkin ensimmäisinä päivinä pudotustahti oli hurja, kun nesttä poistui. Paino saattui tippua puolikin kiloa vuorokaudessa. Lauantai iltana nautin hieman viiniä, mistä johtuen sunnuntain paino oli viikon alin 74,3kg. Sunnuntaina söin aika lailla normaalisti, maanantaiksi paino pompsahtikin 74,6kiloon. Nyt sieltä on tultu maltillisesti alas 100g/päivä. Hieman olen VLCD:stä lipsunut.

VLCD:tähän ei suositella jatkettavaksi kovin pitkään ja suoraan sanottuna en usko, että kenenkään pää kestää sitä kauhean pitkään. Itse tähtään 500-1000 kcal/päivä. Päivinä jolloin treenaan rankasti syön hieman enemmän, kotoilu päivinä syön sitten vähemmän. Ja säännöölisin väliajoin pidän pienen laihdutusloman.

Viikonloppuna on luvassa ravintolaillallinen, jota en aio surra. Juhlin silloin syntymäpäivääni. Sitä ennen vietän tänään tiukahkon, torstaina tiukan ja perjantaina tiukahkon VLCD päivän. Plus lauantaina tietty syön vain 400 Kcal ennen ravintolapäivällistä. Tavoite on painaa ensi keskiviikkona 73,5kg tai alle.

Tänä aamuna katselin peilistä kohtia kehostani, joiden haluan muuttuvan. Mahapömpökkä pois, litteää ja treenattua tilalle. Ei viskeraali rasvaa enää ikuna kiitos! Selän jenkka kahvat pois. Litteää, kovaa ja treenattua sinnekin tilalle. Reidät eivät saa osua yhteen, kun seison pienessä haara-asennossa. Nämä nyt noin niinkuin näkyvimpinä ja helpoimmin seurattavina muutoksina. Lisäksi en halua enää näyttää virtahevolta valokuvissa, eli kasvoihin siroutta kiitos!

Ihanalta muuten tuntui kuin mieskin sanoi yksi aamu, että olen laihtunut. Sen siis huomaavat jo muutkin! Tätä lisää :))