Olin viime viikon kaikki arkipäivät kiltisti syömisten suhteen. Vaaka ei ollut kiltisti. Paino jumitti 73,0-73,1kg välillä. Ei pirulainen suostunut menemään alle 73 kilon. Tiedän kyllä miksi ei. Kuukautisia edeltävä turvotus oli/on asettumassa kehooni. Koko viikon teki mieli myös suklaata, varma PMS merkki, rinnat olivat pinkeät ja kalenterikin lupaili kuukautisia tälle viikolle. Masensi silti. Niin paljon masensi, että heitin viikonloppuna itsetuhoisasti vapaalle.

Lauantaina söin 250g jelly beans karkkeja. Löysin LIDListä. Olivat pahoja. Suuhun jäi esanssinen maku. Ja oikeasti olisi tehnyt mieli suklaata. Laskin, että pussissa oli pyöreästi 1000 kCal. Illalla sängyssä laskeskelin paljonko se tekee läskiä. Kilossa läskiä on 7000 kCal. Eli tuhat kaloria tekee noin 150 grammaa läskiä. Ei kuulosta pahalta. Mutta 1000 Kcal nipistys ruokavaliostani on ISO ja vaatii suunnitelmallisuutta ja aikaa ja hermoja ja hillintaa ja hllintaa.... Vaikeaa. Ei olisi kannattanut syödä.

Sunnuntaina olin kahdessa kyläpaikassa. Ruokaa, herkkuja, karkkia. Tänään karkkia, karkkia ja herkkuja. Aamupäivä tosin meni ok, mutta iltapäivällä repsahdin.

Kaikesta porsastelusta vaaka kiitti tänään 73,6 kg. Ja huomista lukemaa en edes uskalla ajatella. Alkaisi ne kuukautiset ja laskisi turvotus. Pääsisin edes takaisin kipuilemaan siihen 73,0kg pintaan. En ole ottanut maanantain tukiryhmääni yhteyttä. En ole uskaltanut ja halunnut. Eipä sieltäkään ole kuulunut mitään.