Lauantai meni syömisten suhteen erinomaisen siististi. Aamupala, lounas, välipala ja sitten ihana pitkä ravintola illallinen. Lasi valkoviiniä ja aperitiiviksi Martini Bianco. Ruoka oli taivaallisen hyvää. Alkuun punajuurisosekeittoa vuohenjuustolla ja pekonilla, pääruuaksi grillattua tiikerirapua ja sahrami pastaa ja jälkiruuaksi omenapaistos kanelijäätelöllä. Suosittelen, jos liikutte Helsingissä, käykää syömässä Raflassa, Uudenmaankatu 9.

Sunnuntai oli haasteellisempi. Olin hankkinut lastenvahdeille Aleksanterin leivoksia, joita he eivät syöneet. Lisäksi he toivat tullessaan Wiipurin rinkelin. Suuri herkkuni lapsuudesta. Aamupala ja aamupäivä välipala menivät vielä siististi. Lounas oli kohtuullinen vaikka söin sarven rinkelistä. Päiväkahvilla itsehillinta petti ja söin kaksi aleksanterin leivosta. En edes uskaltanut katsoa montako kaloria niissä oli. Varmasti liikaa. Päivällisen jälkeen söin toisen sarven rinkelistä. Ja illalla mussutin muutaman kourallisen sipsejä sekä piirakan kuorta. Ne sipsit oli niin turhaa, niin turhaa että. Ilta syöminenei ole minulle millään tavalla tarpeellista, ainoastaan vahingollista.

Paino pompsahti lauantain ravintolakeikasta sunnuntai aamuna 74,8 kiloon, mutta tuli nyt maanantai aamuksi kiltisti takaisin 74,3kg. Kehtaa kohta laittaa tukiryhmälle viestin. 600g pudotusta tukiryhmän alusta.

Tällä viikolla tavoitteena pidättäytyä iltasyömisistä, ehtiä ratsastamaan ja kuntosalille, siivota kämppä. Nyt maanantaina en menekään poikkeuksellisesti kuntosalille, koska menen shoppailu kierrokselle. Mutta pyrin ehtimään rautaa nostamaan ke iltana.