Paino 81,4kg. Uskaltauduin vaa'alle pitkästä aikaa. Viime viikon maanantaina paino oli 81,5kg, mutta sitten loppu viikosta en käynytkään vaa'alla kun en halunnut nähdä kuukautisturvotuksen mukana ylöspäin kipuavia lukemia. Mutta nyt reipastuin menin.

Iltasyömiset ovat olleet hyvin kurissa. Parhaiten niin, että linnoittauduin illaksi sohvanurkkaan neuleeen kanssa. Tällä viikolla on tarkoitus olla ma, ti, ke ja to syömättä. Pe menen tyttökavereiden kanssa ulos ja silloin on tarkoitus syödä :).

Ikävä tapa se iltasyöminen, onneksi olen oppimassa siitä pois. Ja eihän se lopulta nyt niin vaikeaa ole, vaati suunnitelman ja päättäväisyyttä. Mutta nyt jouluun asti aion vin keskittyä siihen, etten syö iltaisin kuin kerran viikossa. Mietin sitten joulun jälkeen minkä ongelmakohdan otan seuraavaksi käsittelyyn.

Uuden tavan oppiminen kestää kuulema 21 päivää. Ja kun kyse on tavasta joka tavallaan kestää viikon. Niin aion antaa itselleni reilusti aikaa oppia. Nyt minulla ei ole kiire. Haluan oppia tavat joilla pysyn terveenä koko loppuelämäni.