Aiemmin olisin otsikoinut, että "Ihme". Mutta Dr.Philin kirja kieltää ulkoistamasta painonhallintaa. Kyse on omista valinnoistani ja teoistani, ei ihmeestä, tai jostain muusta ulkoisesta asiasta johon minulla ei olisi hallintaa. Vaikka ihmeeltä tämä kyllä vähän tuntuu.

Olin torstai illasta lauantai aamuun päivä Tukholmassa risteilyllä. Torstai iltana buffet. Kaksi kierrosta jälkiruoka puolella. Kaksi kierrosta alkupaloissa. Perjantai aamuna buffet aamupala. Aika hillitysti, sämpylä, juustoa, levitettä, brie juustoa, kananmuna, kolme keksiä, kaakaota, mehua, vettä, suolakurkkua, kurkkua, vesimelonia (ai hillitysti vai? no se entinen minä olisi pystynyt enempäänkin.) Kävelyä koko päivä Tukholmassa, salaatti ja lämmin voileipä lounaaksi. Ilta buffet, yksi kierros alkupalapöytää, kaksi kierrosta jälkiruokapöytää, lasi viiniä. Lauantaina tuliaisherkutteluna 400g valkoista Tobleronea. Siis sellainen iso kolmio, kokonaan. Muuten lauantai normaalisti ja sunnuntaina takaisin kuriin ja herran nuhteeseen.

Sunnuntai aamun paino 74,0kg. Ja tänä aamuna, tadaa: 73,1kg!. Olen tosi ylpeä, ettei tullut takapakkia, vaan historiani huomioiden erinomainen laihdutustulos. Kyllä tämän kehtaa maanantain kotiäitien laihdutustukiryhmälle raportoida tänään. Hymy

EDIT: vähän kielioppivirheitä korjailin. Varmaan miljoona jäikin....