Tein joku viikko sitten itselleni uuden painonpudotus/seuranta taulukon. Siihen tuli viralliseksi punnituspäiväksi perjantai (koska tein taulukon perjantaina). Ultimate tavoitteena siintää kaverin häät 5 viikon päässä.

Keskiviikkoisin punnitsen itseni tätä blogia varten. Ja keskiviikkoisin koitan päivittää blogin.

Viime tiistaina istuin hevosen selässä. Maha ja läski takapuoli ällöttivät. Peilejä jokapuolella. Yritä siinä sitten olla ryhdikäs, siro ja jäntevä. Päätin, että ensi tiistaina painan vähemmän, ainakin puolikiloa vähemmän. Käytin ratsastustunnistani suuren osan miettien kuinka paljon vähemmän painan minkäkin viikon päästä.

Siitä se ajatus sitten lähti. Keskiviikkona klo 14 päätin, että nyt saa riittää. Kun tavalliset ja kohtuulliset keinot eivät auta. Päätin ottaa avuksi kohtuuttomat keinot. Söin välipalaksi pussin Nutrilettia. Se oli parempaa kuin muistin. Aloitin VLCD:n. Illalliseksi söin 100g makaronilaatikkoa (itse tehty) ja kurkkua.

Torstaina vaaka palkitsi heti. -0,5kg päivässä. Ja vaaka on jatkanut palkitsemistaan tänään paino 75,3kg. Tästä olen erityisen iloinen sillä nyt BMI:ni on tasan 27.

Perjantai, keskiviikko ja tiistai. Viikkoni tärkeät päivät.

VLCD. Kohtuuton keinoni.

Tulokset. Hyvä mieli. Nyt tämä vihdoin etenee.