Hyvin pyyhkii so far. Kestän nälkää paljon paremmin kuin uskoin. Ja vaaka palkitsee: 74,3kg (BMI 26,6kg/m2). Hih hih, kaikki kliseet yhdessä kuurissa: ylitiukka dieetti liian vähillä kaloreilla ja vaa'an tujoittelua muiden mittareiden sijaan. Mutta toimii. Ja voi herran jestas, että tässä MONTA KUUKAUTTA ehdin tehdä asioista tavalla joka ei toiminut.

Hetki jota pelkään tällä hetkellä eniten on se aamu kun vaaka ei huolella noudatetusta ruokavaliosta huolimatta liikahdakkaan alaspäin. Siihen täytyy varautua, sillä sellainen päiväkin vielä varmasti koittaa. Ja silloin on syytä vain pysyä suunnitelmassa ja hokea itselleen, että sen on vielä pakko joku päivä mennä alas päin, koska syön niiiiin paljon vähemmän kuin kulutan. Mutta nyt tuijottelen onnessani kalenteria ja laskeskelen kuinka paljon tällä tai hieman hitaammallakin pudotusvauhdilla painaisin milloinkin (sekin monien laihdutus oppaiden mielestä hyvin kiellettyä puuhaa, mutta en ole kyllä tavannut ketään laihduttajaa joka sitä ei tekesi).

Tällä hetkellä asettelen painotavoitteita aina viikoksi eteen päin. Nyt tosin olen joutunut korjaamaan niitä kalenteriini tiuhaan, kun tavoitteet on etuajassa saavutettu :))