Aamun paino 74,7kg, BMI 26,8 kg/m2. Ei hurraamista. Enkä viitsi edes ajatella missä minun pitäisi alkuperäisen aikataulun mukaan olla nyt. No ok, ajattelen, 3 kiloa aloitus painoa laihempi eli 72,6 kg. Alkuperäistä aikataulua minun ei nyt kuitenkaan ole enää mahdollista saada kiinni.

Hieman lohtua toi maanantai iltana tv Viisi:ltä näytetty dokumentti "uskomattomat painonpudotukset" tms. Siinä miss Bikini america Jennifer Nicole Lee http://jennifernicolelee.com/flashintro/ kertoi oman tarinansa ylipainoisesta kotiäidistä miss Bikiniksi. Hän laihdutti 10 kuukaudessa 31kg. Tosin kaikki ei ole ihan todellista rasvaa, sillä kyseessä oli synnyttyksen jälkeinen paino, josta ainakin n.5 kg on nestettä. Mutta oli siinä kuulkaa sitä rasvaakin. En haluaisi olla miss bikini ja silikonirinnatkin skippaan ihan mielläni, mutta HALUAN kyllä samanlaisen TREENATUN, NAISELLISEN, LIHAKSIKKAAN VARTALON. Niin, ja se lohtua tuova asia: Jennifer sanoi, että hän alkoi nähdä tuloksia vasta kolmannella dietti kuukaudella. Eli kyllä tää vielä tästä.

Hyvää: olen saanut vakiinnutettua kaksi liikunta suoritusta viikkoni. Maanantaisin käyn kuntosalilla ja tiistaisin ratsastamassa.

Kehitettävää: Spinningiin joka viikko. Lakattava pelkäämästä pilates DVD:tä. Sauvakävely joka viikolle.