Otin tänään mittoja kehostani. Edelliset ja ensimmäiset mitat ovat muistaakseni syyskuun ensimmäiseltä päivältä. Paino tänään 74,3kg.

Rinnan päältä oli hävinnyt pari senttiä. En pidä mittaa kovin luotettavana koska rintojeni koko vaihtelee kuukautiskiertoni vaiheen mukaan ja kuukautiskiertoni ei noudata kuukausikiertoa.

Rinnan alta oli hävinnyt sentti. JEE! Tätä mittaa pidän luotettavana.

Vyötärö oli joko pysynyt samana tai sitten siihen oli tullut senttejä 3 lisää. Vyötäräni on hyvin vaikea mitata. Vatsani ei ole omenan vaan pisaran myötoinen, joten vyötärön kohdalla on jyrkkä alamäki vatsakummussa, lisäksi mittaan vaikuttaa se kuinka kireällä pidän vatsalihaksiani. Koitin olla ihan "löllönä" mittauksissa. Mutta tämäkään mitta ei ole kovin luotettava siis.

Lantio oli joko pysynyt samana tai siihen oli tullut sentti lisää. Ei ole luotettava mitta. Samoja ongelmia kuin vyötärön kanssa vatsakumpu nyt vain alamäki muodossa. Peppuun oli tullut sentti lisää. Peppu lienee luotettava mitta.

Reisistä oli lähtenyt 0,5cm ja pohkeistä sentti. Se on hyvä, ne ovat luotettavia mittoja. Hauikset olivat pysyneet ympärysmitoiltaan samassa. Mutta niissä on kyllä nyt huomattavasti enemmän lihasta kuin tämän projektin alussa. Eli olkavarsissa ainakin läski on korvautunut lihaksella ja olen siis kiinteytynyt vaikka mitta on sama.