Viime viikolla liikuin seuraavasti:

Maanantaina hikilenkki vaunujen kanssa, tiistaina ratsastus, keskiviikkona kuntosali, torstaina siivous, perjantai ja lauantai lepoa (lihakset olivat TODELLA kipeät), sunnuntaina 30 min juoksu-vetoja.

Tällä viikolla on tarkoitus liikkua seuraavasti:

Maanantaina kuntosali, tiistaina ratsastus, keskiviikkona sauvakävely/vetoja, Torstaina siivous, pe ja la lepoa. Sunnuntaina vetoja/sauvakävely.

Paino käväisi lauantai aamuna lupaavasti 74,4 kg:ssä (BMI 26,7kg/m2). Vaan sunnanataina ja tänään vaaka on näyttänyt 74,9 kg (BMI 26,9 kg/m2).

Tuli kyllä syötyäkin viikonloppuna. Lauantaina työkeikan syömiset ovat aina haastavat, siellä kun ei ole ruokataukoja tai mitään muotakaan taukoja. Nopeasti täytyy hotkaista jotain nopeasti syötävää töiden lomassa. Työ sinällään on fyysisesti kevyttä. Onnistuin kuitenkin pitäytymään yhdessä välipala mehussa (2dl) ja kanakolmioleivässä (330 Kcal) ja mehussa (2dl) lounaaksi (avioisin yhteensä n. 500 Kcal). Illalla juhlimme hääpäiväämme (6 vuotta jo!) shampajalla ja sacher-leivoksella. Öin vain yhden leivoksen, mistä olen hyvin ylpeä!

 Sunnuntaina päiväkävelyllä tuli nautittua puolikas isosta korvapuustista ja illalla kävimme syömässä tex-mexiä nuotopyödästä, oli kyllä pahaa :(( Enkä kyllä syönytkään kuin yhden lautasen, joka oli lautasmallin mukaan puoliksi kasviksia. Mutta ravintolaruuassa on aina rasvaa ja suolaa enemmän kuin kotona. Ja se päiväkävelyn korvapuustin puolikas oli kyllä täysin turha, ei edes oikeasti tehnyt mieli ja sekään ei ollut kovin hyvää. Tähän pitää hieman keskittyä, että en syö herkkuja "vahingossa" ja puolihuolimattomasti.

Hyvää viime viikon ruokailuissa oli se, että nuodatin ateriarytmiä  koko loppuviikon pilkulleen. Aamupala, välipala, lounas, välipala, päivällinen ja tarrvittaessa iltapala, mutta ei mitään 2-3 välipalaa sarjaa. Edes viikonloppuna paletti ei hajonnut tältä osin.

Lupasin itselleni, että jos vaaka kiukuttelee, ja ehkäpä muutenkin, mittaan itseni mittanauhalla 1.9.. Sitten voin seurata senttien lähtemistä, vaikkei vaaka liikahtaisikaan. VAIKKA PAINONKIN ON TIPUTTAVA! Mutta toistaiseksi on hyvä näin. Uskon, että tämä hetkittäinen painon nousu johtuu

  • viikonlopun leivoksista
  • työstressistä
  • treenin lihaksiin keräämästä nesteestä

En ördännyt mitenkään paljon ja olen mielestäni oikealla tiellä.

Niin se viime viikolla useaan otteeseen suunniteltu pilates DVD. Minulla on niitä kaksi. Tehokas pilastes ja selkä ja ryhti pilates DVD:t, kumpainen kestää noin tunnin. Se tehokas pilates on niin pirun tehokas. Sen kun tekee läpi, niin hiki valuu ja lihakset tärisevät ja 20min jälkeen anoo amoa ja laskee minuutteja ohjelman loppumiseen. Ja sitten siihen ei taas uskalla pitkään aikaan tarttua ollenkaan. Pitäisi päästä tästä kynnykestä yli. Ja uskotella itselleen, että kun vaan kerran viikossa säänöllisesti tekisi, niin lopulta sekin menisi kevyemmin läpi.

Tälä viikolla en uskalla uskotella. Kiltisti lepään ja leivon muksujen synttäreille perjantain ja lauantaina onkin taas työkeikka ennen kuin illalla juhlistetaan muksujen synttäreitä.

  • Paino nyt 74,9 kg
  • BMI 26,9

Tavoite keskiviikkoon

  • 74,5 kg
  • BMI 26.7