Tänään on tasan sata päivää vuoden loppuun, tai ainakin vuoden viimeiseen päivään 31.12.2010. Tein itselleni siitä muistuttamaan pienen 10x10 ruudun ruudukon. Se näyttää naurattavan pieneltä, 7cm x7 cm. Hyvä, ruudukko ei pelota. Tämä on haaste, jonka pystyn suorittamaan.

Jokainen päivä, kun syön maksimissaan viisi ateriaa ja pysyn kohtuudessa, vedän illalla ruutuun kenoviivan ylös päin /. Joka päivä kun liikun vähintään tunnin ja kahtena lepopäivänä viikossa vedän ruutuun kenoviivan alas päin \. Jos siis käyttäydyn päivän mallikkaasti minulla on päivän lopussa X -ruudussa.

Tavoitteena on tietysti saada kaikki sata ruutua X- merkeillä täytettyä. Tämä on yksinkertainen kirjanpitoni siitä, kuinka pysyn ruodussa. Juu, päiviin sattuu joulu ja varmasti pari muutakin juhlaa, jolloin en saa esim. syömisviivaa vedettyä, mutta jos pysyn vaikka 95 päivää sadasta ruodussa, niin laihdun varmasti.

Toiveet: Haluan seuraavan seuraavan sadan päivän aikana painostani pois vähintään 5 kg. Saattaa kuulostaa vaatimattomalta. Mutta a) 500g viikossa pudotustahti ei ole onnistunut. b) 5kg tarkoittaa 50g päivässä pudotusta eli 350Kcal päivä vajetta kaloreihin. Tämän pitäisi olla toteuttettavissa, 350 Kcal päivä vaje, syntyy jo reilun tunnin kävelyllä.

Liikuntalajit viikkoon: Kuntosali, ratsastus, spinning, sauvakävely ja pilates.