• 73,7kg
  • BMI 26,4 kg/m2
  • Paino tippunut alusta 1,9kg.

Säälittävää. Kuukautiset alkoivat. Turvotus pissitty pois. Tiedän kyllä missä vika. Olen syönyt kuin pieni possu. Karkkia, ei ruoka-aikoja. Ei ruokamäärien kontrollointia. Kasviksia minimaallisesti ja saalaattia vain satunnaisesti.

Kaksi onnistunutta viikkoa, -700g ja -800g, peräjälkeen riittivät tähän. Luulin, että tämä on helppoa. Että tämä onnistuu nyt ihan helposti. No nyt se paino lähti tippumaan. Ja tippuu varmaan tästä eteen päin ihan kiltisti ja itsestään. Juu ja pian olen laiha kuin tikku. NOT. 

NOT. Taistelua on ollut jokainen gramma ja kilo. Väsytystaistelua. Hidasta sitkeää juoksuhautoihin linnoittautunutta asemasotaa läskiä vastaan. Gramma grammalta etenen. HYVIN hitaasti. Hyvin työläästi. Hikeä säästämättä. Tämä muistettava täst edes eikä tuudittauduta siihen harhaan muutamaan voiton jälkeen, että tämä olisi helppoa.

Pitäisi mittojan ottaa. ei huvita. Vyö ja housut yhtätiukat kuin ennenkuin. Tuskinpa edistystä tapahtunut. Kauhistelin eilisellä ratsastustunnilla taas peilikuvaani. Läski, mikä läski. Laihtua täytyy.