• Paino tänään: 75,7kg
  • BMI: 27.1
  • pudotettavaa jäljellä: 6,0kg

Repsahdus, itsesabotaasi, kuka sitä miksikin haluaa kutsua. Onnistumisen pelko? Anyway eilen ja toissapäivänä meni kasa suklaata. En hankkinut suklaata itse, sain lahjaksi mutta söin kuitenkin. Olisin voinut heittää sen roskiin. Miksi en heittänyt. No en heittänyt kun oli niin hieno paketti. OMG mikä (teko)syy!

En mainannut tänään uskaltaa vaa'alla ajattelin vain, että kirjaan jotta paino oli maanantaina 75,5kg (viikon alin). No uskalsin kun aikani aamutoimia suoritin. Onneksi. Sinne vaa'alla minun on nimittäin pakko uskaltaa joka päivä, muuten homma karkaa ihan lapasesta.

Tänään kävi vieraita kylässä. Toivat pullaa. Söin. Heitin loput tuodut rommipallot rokiin heti vieraiden lähdettyä. Laitoin muksut päiväunille, voitelin pulla siivun paksusti voilla ja istuin tietokoneelle haaveilemaan laihduttamisesta.

Viikon opetus. Heitä heti "vierasvara" ja muut herkut roskiin. Kun niitä ei ole käsillä ei niitä voi syödä. Kaupassa minun on jotenkin helppo kieltäytyä. Kotona se on vaikeaa. Onneksi on olemassa roskis. Vielä kun oppisi tehokkaammin käyttämään sitä.

Eilen siivous ja ratsastus. Tänään kahvakuulailua. Ihanaa... Lauantaina voisi myös tehdä kk-treenin ennen juhliin menoa. Spinning jää tältä viikolta väliin.